Vijf Laatste Binaire Opties in het Option Range Trading Platform

Als u een belegger met een optie Range online trading portal, is er goed nieuws voor je. Option Range heeft opgenomen vijf nieuwe activa aan de bestaande set om u meer te bieden op het gebied van opties en maak uw binaire trading inspanningen meer rendabel. Het platform heeft al een uitgebreide set van binaire handel in opties en deze insluitsels zal het bereik van dit aanbod verder te verhogen.

Ook hebben ze hun nieuwste touch en aanbod opties die u kunt gebruik maken van de bestaande activa gelanceerd. Deze twee toevoegingen zul je extra handel in opties te geven, zoals de ‘ aanraking ‘ en ‘ range ‘. Als verstandig gebruikt, kunnen zij u helpen bij het maximaliseren van de winst.

3 Europese en 2 Aziatische Aandelenopties

Option Range heeft een paar van de Aziatische opties en drie Europese toegevoegde aandelenopties aan hun aanbod. Deze opties betalen drie vierde van het totale bedrag dat u investeert als rendement, dat op gelijke Klik voor info voet met enkele van de beste beschikbare winst in de huidige markt. De handel in opties op de Europese voorzijde onder andere BP, Siemens en Vivendi.BP opties hebben de reputatie van een van de meer winstgevende handel wegen en hun Daarnaast zal een grote stimulans zijn de winsten van de handelaren.

De Aziatische opties zijn een paar van de automakers, Toyota en Hyundai. De Europese activa zullen beschikbaar zijn in het tijdsinterval van 0730 en 1530 GMT alleen. Er zijn echter ga naar de winkels twee intervallen voor de handel in de Aziatische activa. Eén is tussen 0000 en 0200 GMT, terwijl de andere interval tussen 0400 en 0600 GMT. Met de toevoeging van deze activa, zal het totale aantal beschikbare activa op Opties Range oplopen tot 55.

New Touch en Range opties

In een poging om de dienstverlening aan haar klanten te verbeteren, heeft opties Bereik de nieuwe Touch en Range hier opties om de binaire opties trading diensten inbegrepen. De Range opties kan worden gemaakt over de voorraden van Google,goud commodity trading , en DAX indices handel. De Touch opties zal beschikbaar zijn op de handel in valuta’s van de CAD / USD, de handel in goud en zijn S & P-indexen ook. Terwijl de dat is interessant uitbetaling in de Range opties varieert tussen 67-69%, is de uitbetaling in Touch opties blijft op 79%.